Wie ben ik?

Ilonka van Baak

Mijn naam is Ilonka van Baak. Ik ben geboren op 5 december 1971. Ik ben gelukkig getrouwd met Jonny en samen zijn wij de trotse ouders van Max (2001) en Lynn (2004).

Sinds 2010 ben ik werkzaam als gastouder. Als gastouder vind ik het belangrijk om er voor uw kind te zijn. Ik vind het leuk om voor kinderen te zorgen en ze te helpen en ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ook is er veel aandacht voor het positief belonen van gewenst gedrag en goede sociale omgangsvormen.

Download hier mijn pedagogisch werkplan

Meer weten? Ik kom graag met u in contact!

De Boswachter

Veilige, prettige plek

Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik elke dag van mag genieten!

Benieuwd naar wat we zoals doen op een dag? Ik heb het dagritme beschreven...