Zo ziet een dag eruit

Dagritme

We beginnen de dag altijd met vrij spelen, tot we de papa’s en mama’s hebben uitgezwaaid. Om 9.15 uur gaan we aan tafel. Het is dan tijd voor wat drinken en een bakje fruit. We werken met VVE Kiki de Beer, zingen liedjes en oefenen met de woordkaartjes.

We zijn altijd heel graag buiten. We hebben een heerlijke tuin met een grote ingegraven trampoline, een watertafel en loopfietsjes voor iedereen. We gaan heel graag wandelen, zelf fietsen, of met de bakfiets op pad. Dan gaan we naar een speeltuin, de eendjes, lekker naar het park of naar het bos. We komen overal en nergens en genieten altijd volop.

Boekjes voorlezen, knutselen, muziek maken en dansen komen ook altijd aan bod. We dekken de tafel voor de lunch. Als iedereen aan tafel zit, zingen we een liedje. Alle kindjes krijgen een eigen bord met plastic bestek om zo zelf de boter op de boterham te smeren. Na het eten gaan we tandjes poetsen. Nog even spelen, samen opruimen en dan brengen we de kindjes naar bed toe.

Middag

Slapen, lezen en spelen

’s Middags slapen de kleintjes. Met de kindjes die niet meer slapen, gaan we een spelletje spelen, boekje lezen, luisteren naar een luisterverhaal of rustig spelen.

Rond 15.15 uur gaan we gezellig aan tafel met z’n allen om wat te drinken met een koekje erbij.

We wandelen nog een rondje in de buurt, spelen in de tuin, of blijven binnen om te spelen of te knutselen. En dan is de dag alweer bijna voorbij en wordt iedereen opgehaald door mama of papa.

Lijkt u dit leuk voor uw kind ? Neem dan gerust contact met ons op !